Waarom een Sim Only abonnement met internet nemen?

sim only internetAls smartphone gebruiker weet je dat je vaak gebruik maakt van het internet. Even op Facebook kijken, of eventjes een berichtje sturen naar vrienden of familie. Vaak zit er bij je smartphone dan ook een leuk internet abonnement. Dit abonnement kun je gemakkelijk gebruiken terwijl je bij dezelfde provider zit. Natuurlijk kun je na verloop van tijd ook weer een andere telefoon uit gaan zoeken bij dezelfde provider. Niet iedereen wil dat echter. Want je kunt ook je huidige smartphone houden, en een los abonnement nemen. Je bent dan vaak veel goedkoper uit per maand, en dat is ook wat waard!

Sim Only Internet abonnementen

Het is natuurlijk geen probleem om een nieuw abonnement te nemen, maar zit daar dan ook internet bij? Vrijwel alle sim only aanbieders hebben ook een internet abonnement beschikbaar. Je kunt soms ook bij je huidige provider een sim only abonnement aanschaffen. Omdat je al klant bent, is het vaak makkelijker. Ook hebben veel providers een leuke aanbieding voor bestaande klanten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om helemaal van provider te switchen. Er zijn telecomaanbieders die enkel Sim Only met internet abonnementen hebben. Lekker snel, en even een nieuwe provider dan de gebruikelijke.

Goedkoper uit per maand

Als je gaat switchen van een abonnement met een telefoon, naar een sim only internet abonnement, dan ga je waarschijnlijk behoorlijk besparen per maand. Je kosten kunnen al snel dalen met enkele tientjes per maand. Voor een telefoon als de iPhone betaal je toch al snel €50 per maand als je deze met een abonnement bij een groter provider neemt. Een goed sim only abonnement met 300 minuten, 1 gb aan data per maand en een perfect bereik heb je voor ongeveer €20 per maand. Dat is dus €30 in je zak door het hebben van een sim only abonnement. Daar kun je een hoop leuke dingen voor doen. Of je hebt gewoon weer wat extra ruimte in de maand. Ook niet verkeerd om te hebben!

Comments are closed.