Reparatie kosten voor een defecte CV ketel

reparatie CV ketelAls u een reparatie aan uw ketel heeft, kan dit flink oplopen. Zeker als het al een wat oudere ketel betreft, is het misschien wel het overwegen waard om een nieuw model aan te schaffen. Want u weet natuurlijk niet of de reparatie van de ketel lang blijft werken. Misschien is er over enkele maanden wel weer iets met de ketel. De kosten kunnen flink oplopen.

Nieuwe ketel is een investering

Een nieuwe CV ketel laten plaatsen is natuurlijk ook niet voordelig. Dat is een investering. Toch bieden diverse installatiebedrijven ook mogelijkheden om toch een nieuwe ketel te laten plaatsen maar niet in 1 keer een groot bedrag uit te moeten geven, meer informatie bij Ragiro. Daarbij kunt u denken aan leasen of de ketel op afbetaling kopen. U betaald dan een vast bedrag per maand, vaak zit daar het onderhoud al bij in. Daar hoeft u dan dus ook niet meer naar om te kijken. Dat is niet noodzakelijk.

Een nieuwe ketel maar geen geld? Afbetaling is een optie

Op deze manier een nieuwe ketel aanschaffen kan dus interessant zijn. U betaald over het algemeen wel iets meer voor de ketel. Bij afbetaling zit er bijvoorbeeld rente bij in. Maar dit maakt het voor sommige mensen wel bereikbaarder om een nieuwe (en zuinigere) ketel te laten plaatsen in uw woning. Want de nieuwe ketels zijn ook zuiniger in het verbruik. Dat wil dus zeggen dat ook uw energierekening potentieel zou kun gaan dalen. Dit maakt het zeker interessant voor veel mensen. Aangezien de energieprijzen de komende jaren waarschijnlijk alleen maar zullen stijgen, kan dit een flinke besparing opleveren.

Comments are closed.